УСЛОВИЯ НА УСЛУГАТА TERMS OF SERVICE

Условия за използване на услугата

Добре дошли в Glanvo. Тези Общи условия за ползване („Условията“) регулират вашето ползване на нашия уебсайт и услуги. Моля, прочетете тези Условия внимателно преди да ползвате нашия уебсайт. Ползвайки нашия уебсайт, Вие се съгласявате да спазвате тези Условия.

Регистрация За да ползвате нашите услуги, може да се наложи да се регистрирате като потребител на нашия уебсайт. При регистрацията, трябва да предоставите точна и пълна информация. Вие носите отговорност за поддържането на сигурността на своя профил и парола.

Интелектуална собственост Всички права върху нашите услуги и съдържанието на нашия уебсайт, включително, но не само, текстове, изображения, графики, лога, имена на продукти, наши марки, търговски имена, дизайн, са запазени от нас или нашите лицензодатели.

Правила за ползване на услугите Не можете да използвате нашите услуги за незаконни цели или по начин, който нарушава тези Условия. Не можете да качвате, споделяте, изпращате или предоставяте на нас или нашите потребители неправомерно или неправомерно придобито съдържание. Не можете да извършвате никакви действия, които могат да предизвикат неразумна или прекомерна натовареност на инфраструктурата на нашия уебсайт.

Плащания Плащането за закупените от вас продукти се извършва чрез нашата система за онлайн плащания. Всички цени са в български лева (BGN) и се включва ДДС.

Отказ от отговорност Ние не носим отговорност за вреди, причинени от ползването на нашите услуги или от възпроизвеждането на съдържанието на нашия уебсайт. Ние не даваме гаранции за нашите